Högrevsburgare med rostad majs och sötpotatis
Den saftiga högrevsburgaren smälter i munnen. Servera med frasig sötpotatis, rostad majs, varma tomater och crème fraiche med smak av ingefära och chili. Riv färsk krispsallad och middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2018
Ingredienser
2 portioner
ca 400 g sötpotatis
2 tsk olja
salt
peppar
150 g majskorn
1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)
Burgare
2 burgare av högrev
1 tsk olja
1/2 krispsallad
1 dl lätt crème fraiche ingefära & chili
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2619 KJ / 630 kCal
Fett33 g
Salt4.48 g
Kolhydrater50 g
Protein32 g
Kommentar
Sötpotatisen👎Smakar som rotmos.
Barbara
2018-04-07