Högrevsburgare med rostad majs och sötpotatis

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Högrevsburgare med rostad majs och sötpotatis

Den saftiga högrevsburgaren smälter i munnen. Servera med frasig sötpotatis, rostad majs, varma tomater och crème fraiche med smak av ingefära och chili. Riv färsk krispsallad och middagen är serverad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2018

Högrevsburgare med rostad majs och sötpotatis

Ingredienser

2 portioner
ca 400 g sötpotatis
2 tsk olja
salt
peppar
150 g majskorn
1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)

Burgare

2 burgare av högrev
1 tsk olja
1/2 krispsallad
1 dl lätt crème fraiche ingefära & chili

Gör så här

00:10:00
00:10:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Sötpotatisen👎Smakar som rotmos.

    Barbara

Näringsvärde per portion

Energi2619 KJ / 630 kCal
Fett33 g
Salt4.48 g
Kolhydrater50 g
Protein32 g

Testa liknande recept

  • Högrevsburgare med sötstark slaw
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Egenmald hamburgerfärs
    Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Västkustburgare med skagenröra
    Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Cornburgers
    Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad