Högrevsburgare med rostad majs och sötpotatis

4
1
Högrevsburgare med rostad majs och sötpotatis

Den saftiga högrevsburgaren smälter i munnen. Servera med frasig sötpotatis, rostad majs, varma tomater och crème fraiche med smak av ingefära och chili. Riv färsk krispsallad och middagen är serverad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2018

Högrevsburgare med rostad majs och sötpotatis

Ingredienser

2 portioner
ca 400 g sötpotatis
2 tsk olja
salt
peppar
150 g majskorn
1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)

Burgare

2 burgare av högrev
1 tsk olja
1/2 krispsallad
1 dl lätt crème fraiche ingefära & chili

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Barbara

2018-04-07

Sötpotatisen👎Smakar som rotmos.

Näringsvärde per portion

Energi 2619 KJ / 630 kCal
Fett 33 g
Salt 4.48 g
Kolhydrater 50 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden