En fantastiskt krämig och god version av vardagsfavoriten pasta med köttfärssås. Här används nötfärs och röd paprika som förgyller rätten med sin söta smak. En skvätt vispgrädde rundar av smakerna och gör såsen extra mustig. Njut med penne och rucola.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
34 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Kommentarer
Helen
2020-04-26Barnens absoluta favorit!! Lite krångligt men väl värt det.
Redaktionen ICAse
2020-04-27Hej Helen! Roligt att det blev en favorit. Hälsningar Ulrika
Bodil
2017-05-01Gott och enkelt.
Malin
2016-08-23För omständigt för att vara en vardags mat. Inte så populär hos barnen heller