Grillad rostbiff med gnocchi, tomat och grönpeppar

Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillad rostbiff med gnocchi, tomat och grönpeppar

Till det smakrika US Beef Sirloin steak matchar en mustig tomatbaserad grönpepparsås. Färska grönsaker grillas smidigt samtidigt som den möra amerikanska rostbiffen och blandas med nykokt potatisgnocchi och såsen. Toppa med hyvlad parmesan. Gnocchin funkar fint även som ensamrätt.

Grillad rostbiff med gnocchi, tomat och grönpeppar

Ingredienser

4 portioner
2 schalottenlökar
1 1/2 tsk grönpeppar i lag
1 msk smör
1 msk tomatpuré
2 tomater
3 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
3 msk olivolja
salt
peppar
1 zucchini
250 g champinjoner
65 g färsk spenat

Till servering

grillad US Beef rostbiff (Sirloin steak)
hyvlad parmesan

Gör så här

00:00:30
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3821 KJ / 914 kCal
Fett28.7 g
Kolhydrater103 g
Protein59.7 g

Testa liknande recept

Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grönpepparsås
Betyg 4.4 av 5.226 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad pepparbiff med dragonsmör
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ädelfärskost med grönpeppar
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nørrebro curry – grillmacka med rostbiff, äpple och curry
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparsås
Betyg 4.5 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad