Pappardelle med rostbiff och basilika

Betyg 3.6 av 5.77 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pappardelle med rostbiff och basilika

Papardelle är de breda pastabanden som i denna rätt serveras med mör och saftig rostbiff och basilika. För att få fram den något höstiga känslan och smaken steks den tillsammans med svamp och purjolök. Grädden hälls över och förvandlar ingredienserna till en krämig sås. Toppa med lite ost!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2015

Pappardelle med rostbiff och basilika

Ingredienser

4 portioner
4 port papardelle
250 g champinjoner
1/2 purjolök
ca 600 g rostbiff
1/2 kruka basilika
100 g grana padano
1 msk olja
salt
peppar
2 dl vispgrädde
1 tsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • En favorit!

    Hanna

Näringsvärde per portion

Energi3329 KJ / 796 kCal
Fett37 g
Salt1.6 g
Kolhydrater56 g
Protein56 g

Testa liknande recept

  • Älgfärsbiffar med krämig svamppasta
    Betyg 4.1 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastawok
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad