Panzanella

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Panzanella

Sommarlunch eller en smakfull och vacker förrätt. I Panzanella samsas grönsaker som är rika på både färg och smak - rostad paprika, tomat, rödlök och oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006

Panzanella

Ingredienser

4 portioner
2   paprikor i olika färger
1   ciabattabröd
2 msk  rödvinsvinäger
1   vitlöksklyfta
3   tomater
1/2   rödlök
1/2   kruka basilika
20   svarta oliver
olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein, ägg och gluten, om man använder passande bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Skitgott!!! Passar lagomt till sommarlunch med vänninan

Agneta

2007-07-03

Näringsvärde per portion

Energi830 KJ / 200 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

Panzanella - italiensk brödsallad
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panzanellasallad med mozzarella
Betyg 3.2 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fläskkotlett Panzanella
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citron- och chilikyckling med panzanella
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga