Grovt rågbröd

Baka ett enkelt rågbröd till frukosten eller fikat! Här är ett recept på grovt rågbröd i form gjort på vetemjöl, grovt rågmjöl, sirap och filmjölk. Servera brödet, gärna nygräddat, tillsammans med dina favoritpålägg.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Gör så här
00:50:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på torrvikten på brödet.
Energi8351 KJ / 1995 kCal
Fett23 g
Salt8 g
Kolhydrater377 g
Protein50 g
Kommentarer
Skall det vara både bikarbonat och bakpulver i brödet?
Anette
2025-06-06Hej Anette! Stämmer, blir bäst bröd med båda. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-06-09Sorry, ser nu att det står både bakpulver o bikarbonat i receptet !
Eva
2025-03-16Långt ifrån hur rågbröd bör bakas
Uta
2025-01-16