Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Saftiga pannbiffar – mums! Låt mjölk och ströbröd svälla en stund innan de blandas med ägg och färsen. Forma dem till biffar i önskad storlek, och stek dem först i en stekpanna innan de blir färdiga inne i ugnen. Servera biffarna med en krämig vitlöksyoghurt och ris. Babyspenaten tillför även färg och vitaminer till rätten!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2019

Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Ingredienser

4 portioner

Pannbiffar

1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
1 ägg
500 g nötfärs
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1/2 msk olja

Vitlöksyoghurt

1 vitlöksklyfta
2 dl matlagningsyoghurt
salt
peppar
4 port bulgur eller annat gryn
65 g babyspenat

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2294 KJ / 547 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater36 g
Protein42 g

Testa liknande recept

  • Asiatisk ugnsomelett
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pannbiff med spenatyoghurt
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad