Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat
Saftiga pannbiffar – mums! Låt mjölk och ströbröd svälla en stund innan de blandas med ägg och färsen. Forma dem till biffar i önskad storlek, och stek dem först i en stekpanna innan de blir färdiga inne i ugnen. Servera biffarna med en krämig vitlöksyoghurt och ris. Babyspenaten tillför även färg och vitaminer till rätten!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2019
Ingredienser
4 portioner
Pannbiffar
1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
1 ägg
500 g nötfärs
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1/2 msk olja
Vitlöksyoghurt
1 vitlöksklyfta
2 dl matlagningsyoghurt
salt
peppar
4 port bulgur eller annat gryn
65 g babyspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2294 KJ / 547 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater36 g
Protein42 g
Kommentarer