Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Saftiga pannbiffar – mums! Låt mjölk och ströbröd svälla en stund innan de blandas med ägg och färsen. Forma dem till biffar i önskad storlek, och stek dem först i en stekpanna innan de blir färdiga inne i ugnen. Servera biffarna med en krämig vitlöksyoghurt och ris. Babyspenaten tillför även färg och vitaminer till rätten!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2019

Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Ingredienser

4 portioner

Pannbiffar

1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
1 ägg
500 g nötfärs
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1/2 msk olja

Vitlöksyoghurt

1 vitlöksklyfta
2 dl matlagningsyoghurt
salt
peppar
4 port bulgur eller annat gryn
65 g babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2294 KJ / 547 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater36 g
Protein42 g

Testa liknande recept

Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Färsbiff med bulgursallad, brie och grillad paprika
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad råbiff med spenatyoghurt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Asiatisk ugnsomelett
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pannbiff med spenatyoghurt
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga