Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Saftiga pannbiffar – mums! Låt mjölk och ströbröd svälla en stund innan de blandas med ägg och färsen. Forma dem till biffar i önskad storlek, och stek dem först i en stekpanna innan de blir färdiga inne i ugnen. Servera biffarna med en krämig vitlöksyoghurt och ris. Babyspenaten tillför även färg och vitaminer till rätten!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2019

Pannbiffar med vitlöksyoghurt och spenat

Ingredienser

4 portioner

Pannbiffar

1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
1 ägg
500 g nötfärs
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1/2 msk olja

Vitlöksyoghurt

1 vitlöksklyfta
2 dl matlagningsyoghurt
salt
peppar
4 port bulgur eller annat gryn
65 g babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2294 KJ / 547 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater36 g
Protein42 g

Testa liknande recept

Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttfärsbiffar med olivröra
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Högrevskärna med matvetesallad och ajvar
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
BBQ-biff med dragon- och morotssås
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Persiljebiffar med morotstzatziki
Betyg 3.1 av 5.
103 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korv stroganoff med paprika
Betyg 3 av 5.
198 personer har röstat
Under 30 min att tillaga