Pannbiffar med portabellosallad

Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pannbiffar med portabellosallad

Saftiga pannbiffar av blandfärs, ägg, ströbröd och vatten smaksätts med vitlök, senap och rosmarin, steks gyllenbruna i en stekpanna och tillagas sedan klart i ugnen. Som tillbehör serveras nykokt potatis och mumsig sallad av rucola, körbärstomater, olja och portabellosvamp.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2014

Pannbiffar med portabellosallad

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis

Pannbiffar

2 vitlöksklyftor
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
1 ägg
1/2 kruka rosmarin
ca 500 g blandfärs
2 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk olja

Portabellosallad

ca 200 g portabellosvamp
1 tsk olja
250 g körsbärstomater
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
65 g rucola

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegoda biffar!

    Annette

Näringsvärde per portion

Energi2641 KJ / 631 kCal
Fett32.5 g
Kolhydrater49.3 g
Protein32.1 g

Testa liknande recept

  • Blond köttfärsgryta med portabello
    Betyg 3.2 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Portabello med spenat och mozzarella
    Betyg 4.3 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spännande svampburgare
    Betyg 3.2 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varm vego-fralla
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad