Pannbiff med fetaost och tzatziki

Grekiska biffar fyllda med fetaost gör dem extra saftiga! Tzatzikin som serveras till blir en perfekt smakkombination med sin svalkande smak. Servera biffar och tzatziki med ris och härligt gröna salladsblad. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2018

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3094 KJ / 739 kCal
Fett34 g
Salt5 g
Kolhydrater60 g
Protein47 g

Kommentarer
9 stHade i 2st ägg, då höll biffarna ihop! Behöver mer krydda också
Olivia
Helt och smak, men håller inte ihop. Hjälper inte att tillsätta ägg. Tyvärr, blir inte många poäng från mig.
Åsa
Smaken god men de faller samman när man steker dem. ( fast jag hade i 1 ägg)
Christina
Jag gör en vegetarisk variant där jag helt enkelt byter ut köttfärsen mot formbar färs. Då blir det inte heller några problem att få dem att hålla ihop utan ägg. Familjens favoritbiffar!
Pernille
Temperaturen i receptet-texten är en annan än den som står i början av listan
Lennart
Ägg måste vara med i smeten för att få biffarna att hålla ihop. Ös gärna på med mer kryddor också. Dom blir väldigt tama i smaken annars
Mats
Hittade ingen röd grönsallad till servering
William
Behövs ägg för att binda ihop dem förmodar jag.
Maria
Biffarna höll inte ihop
Isabelle