Färsbullar "extra allt"

Betyg 2.7 av 5.
19 personer har röstat
0
Färsbullar "extra allt"

Smarriga färsbullar som innehåller det mesta! Det extra ägget i fyllningen gör dem riktigt saftiga.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Färsbullar "extra allt"

Ingredienser

4 portioner
500 g  nötfärs
1/2 dl  ströbröd
1 dl  matlagningsgrädde
1   liten gul lök
1/2 dl  kapris
1   ägg
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

Fyllning

1   paket fetaost (à 150 g)
1/2 dl  kalamataoliver
2 msk  finskuren gräslök
1/2 msk  honung
1 tsk  torkad oregano
1   ägg

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd, boveteflingor eller rent havre.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 mån. Använd mjölkfritt ströbröd och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu. Använd mjölkfritt ströbröd och ersätt mjölk med t ex Solhavre.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fylld spetspaprika med kapris och färskost
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fetaostgratinerad tomat med oliver och lantbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fetaostbiffar med paprikasallad
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biff Lindström med krossrostad potatis och sardellbönor
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ostfylld färslimpa med klyftpotatis
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade fyllda paprikor med salsiccia
Betyg 3.3 av 5.
82 personer har röstat
Under 45 min att tillaga