Pannbiff med pasta och tomatsås
Kvällens middag bjuder på saftiga pannbiffar i tomatsås med pasta. Pannbiffarna gjorda på fläskfärs får fin smak från dijonsenapen. Bryn biffarna innan du häller på den mustiga tomatsåsen. Servera sedan med nykokt pasta, gärna fiori, och en fräsch sallad på romansallad, färska tomater och gräslök. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2018
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna fiori)
Pannbiff
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
1 ägg
ca 500 g blandfärs
1 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk olja
1 burk pastasås (à 500 g)
1/2 dl vatten
Sallad
3 tomater
1 romansallad
1/2 ask färsk gräslök (à 20 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2713 KJ / 649 kCal
Fett25 g
Salt2.08 g
Kolhydrater64 g
Protein38 g
Kommentarer
Hehe Gulliksson använder jag inte, men gul lök använder jag... 😅
Jenny
2020-07-04Puh, vi blev lite oroliga där ett tag ;) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-07-06Man kan göra sin egna variant av pasta sås, jag använder krossade tomater oregano vitlök Gulliksson o låter det puttra en stund
Jenny
2020-07-04Vilken pastasås??
Irma
2018-03-07