Dessa saftiga biffar är en favorit hos både barn och vuxna. Färsen som blandats ihop med ströbröd, ägg, salt och peppar formas till små biffar som steks i smör. Dessa får sjuda ihop med den syrliga pastasåsen, och rätten serveras med couscous och rivna morötter. Strö över hackad gräslök för att addera ett litet färgströssel!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2018
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber och glutenfri couscous.
Gör laktosfri: välj mjölk och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: byt ut ägget mot no egg-ersättning alternativt uteslut ägget.
Kommentar
Johanna
2018-05-31Couscous till biffar passade inte alls.