Pannacotta med passionsfrukts-topp
Klassisk italiensk dessert. Mäktig vaniljpannacotta med ett härligt täcke av fruktig passionsfruktsjuice. Ett både gott och trevligt sätt att avsluta en middagsbjudning.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002
Ingredienser
16 små bägare
1 l vispgrädde
2 dl socker
5 gelatinblad
1 tsk vaniljsocker
Topping
1 gelatinblad
1 dl utspädd passionsfruktjuice
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per bägare.
Energi1190 KJ / 285 kCal
Fett25 g
Salt0.04 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g
Kommentarer
Enkel, var generös m toppingen
Elisabeth
2021-12-28Evelina måste ha läst helt fel i receptet för till 1 liter funkar 5 gelatinblad alldeles utmärkt. Det blir jättegott! Jag tog färska passionfrukter och granatäpplekärnor som topping hur fräscht som helst! Och det blir jättevacker förg av granatäpple. Mums!
Ingmarie
2012-01-22Evelina måste ha läst helt fel i receptet för till 1 liter funkar 5 gelatinblad alldeles utmärkt. Det blir jättegott! Jag tog färska passionfrukter och granatäpplekärnor som topping hur fräscht som helst! Och det blir jättevacker förg av granatäpple. Mums!
Ingmarie
2012-01-22