Pannacotta med passionsfrukts-topp

Betyg 3 av 5.
418 personer har röstat
9
Pannacotta med passionsfrukts-topp

Klassisk italiensk dessert. Mäktig vaniljpannacotta med ett härligt täcke av fruktig passionsfruktsjuice. Ett både gott och trevligt sätt att avsluta en middagsbjudning.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Pannacotta med passionsfrukts-topp

Ingredienser

16 små bägare
1 l vispgrädde
2 dl socker
5 gelatinblad
1 tsk vaniljsocker

Topping

1 gelatinblad
1 dl utspädd passionsfruktjuice

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
418 personer har röstat

Kommentarer

Enkel, var generös m toppingen

Elisabeth

2021-12-28

Evelina måste ha läst helt fel i receptet för till 1 liter funkar 5 gelatinblad alldeles utmärkt. Det blir jättegott! Jag tog färska passionfrukter och granatäpplekärnor som topping hur fräscht som helst! Och det blir jättevacker förg av granatäpple. Mums!

Ingmarie

2012-01-22

Evelina måste ha läst helt fel i receptet för till 1 liter funkar 5 gelatinblad alldeles utmärkt. Det blir jättegott! Jag tog färska passionfrukter och granatäpplekärnor som topping hur fräscht som helst! Och det blir jättevacker förg av granatäpple. Mums!

Ingmarie

2012-01-22

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per bägare.
Energi1190 KJ / 285 kCal
Fett25 g
Salt0.04 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Saffranspannacotta
Betyg 3.6 av 5.
209 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffranspannacotta med bär
Betyg 3.4 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt
Betyg 4.6 av 5.
102 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Driva på frusen älv
Betyg 3.3 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lakritspannacotta
Betyg 2.9 av 5.
161 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig yoghurtpannacotta med hallon
Betyg 3.2 av 5.
145 personer har röstat
Över 60 min att tillaga