Pannacotta är mångas favoritdessert. Här är en variant med hälften yoghurt och kryddig smak av stjärnanis och kanel. Hallonsåsen blir pricken över i. Luta glasen för en snygg och effektfull servering! Nyårsdesserten är räddad.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2013
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helena
2009-12-27Provade detta till förra nyåret och det blev så gott så det tänker jag göra till en tradition. Jag plockade dock bort stjärnanisen, den gilar jag inte. Men i övrigt, så gott o gästerna väldigt imponerade över upplägget. :)
Helena
2009-01-10Testade detta till nyår, de vuxna gillade det men inte barnen. Tyckte själv att det var ok men jag tror att det räcker med 1 st stjärnanis.
Ann-cristin
2008-12-31Mycket gott. Men barnen gillade det inte. Barnens kommentar "smakar risgrynsgröt utan grynen". Men vi vuxna älskar det. Lite krångligt att göra, tillagas gärna dagen innan för att spara tid.