Pannacotta med kaffesmak
![Pannacotta med kaffesmak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47322/cf_259/pannacotta_med_kaffesmak.jpg)
Ett festligt recept på en utsökt efterrätt. Panacotta med kaffesmak gör du av gelatinblad, grädde, socker, vaniljstång och kallt kaffe. Servera desserten i fina glas med färsk frukt till.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002
![Pannacotta med kaffesmak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47322/cf_259/pannacotta_med_kaffesmak.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 gelatinblad
4 dl vispgrädde
1 1/2 dl socker
1 vaniljstång
1 1/2 dl kallt kaffe
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkproteinfri.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Välj havrebaserad grädde, Oatly eller Beneviva i stället för vispgrädde.
Gör så här
Gör så här-texten är avsedd för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En riktig favorit som vi gör ofta. Farligt god.
Ann
2020-05-23Fruktansvärt gott. Var bara noga med gelantinfördelningen. Svårt att få samma konsistens på båda. Ser också väldigt trevlig ut.
Kent
2008-04-14