Pannacotta med kaffesmak

Betyg 3.4 av 5.
34 personer har röstat
2
Pannacotta med kaffesmak

Ett festligt recept på en utsökt efterrätt. Panacotta med kaffesmak gör du av gelatinblad, grädde, socker, vaniljstång och kallt kaffe. Servera desserten i fina glas med färsk frukt till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Pannacotta med kaffesmak

Ingredienser

4 portioner
4   gelatinblad
4 dl  vispgrädde
1 1/2 dl  socker
1   vaniljstång
1 1/2 dl  kallt kaffe

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkproteinfri. 
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Välj havrebaserad grädde, Oatly eller Beneviva i stället för vispgrädde.

Gör så här

Gör så här-texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

En riktig favorit som vi gör ofta. Farligt god.

Ann

2020-05-23

Fruktansvärt gott. Var bara noga med gelantinfördelningen. Svårt att få samma konsistens på båda. Ser också väldigt trevlig ut.

Kent

2008-04-14

Testa liknande recept

Yoghurtpanacotta med jordgubbar
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dumlepannacotta
Betyg 4.5 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gräddfilspannacotta med apelsin, vanilj och jordgubbsgelé
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Espressopannacotta
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
Betyg 4 av 5.
251 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta med choklad och bär
Betyg 3 av 5.
411 personer har röstat
Över 60 min att tillaga