Pannacotta med choklad och bär

Len gräddcrème med smak av mjölkchoklad, vanilj och svarta vinbär. Varva i små, smala glas, till exempel snapsglas, så man ser lagren tydligt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Ingredienser
6 portioner
Chokladlager
1 gelatinblad
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl hackad mjölkchoklad
1/2 tsk honung
Vaniljlager
1 gelatinblad
1/2 vaniljstång
1 1/2 dl vispgrädde
1 msk socker
Vinbärslager
1 gelatinblad
1 dl svarta vinbär (färska eller frysta, tinade)
1 1/2 dl vispgrädde
1 msk socker
färska bär till garnering, t ex björnbär
Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1531 KJ / 366 kCal
Fett33 g
Salt0.07 g
Kolhydrater13 g
Protein5 g
Kommentarer
4 stFinns det olika gelatinblad? Olika storlek? Eller har alla gelatinblad samma storlek?
Doris
Hej Doris! Gelatinblad finns bara i en storlek i butiken. Alla är samma storlek oavsett varumärke. Restaurangerna använder sig ibland av en annan storlek, men den finns ju inte att köpa i vanliga mataffärer. Hoppas att du gillar pannacottan! Hälsningar Elina
ICA-köket
Det finns även Gelesocker Multi från Dansukker som går att använda för att göra pannnacotta om en inte vill ha gelatin i för att det ska vara vegetariskt eller för att det är lätt att misslyckas med det då. Med sockret blir det alltid perfekt!
Anna
Jättegod!!!
Annika
Så väldans god och mycket snygg dessutom! Lite tidskrävande, men enkel i övrigt!
Sandra