Len gräddcrème med smak av mjölkchoklad, vanilj och svarta vinbär. Varva i små, smala glas, till exempel snapsglas, så man ser lagren tydligt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Byt mjölkchokladen mot ren mörk choklad av god kvalitet. Välj laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt mjölkchokladen mot ren mörk choklad av god kvalitet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Finns det olika gelatinblad? Olika storlek? Eller har alla gelatinblad samma storlek?
Doris
2020-06-06Hej Doris! Gelatinblad finns bara i en storlek i butiken. Alla är samma storlek oavsett varumärke. Restaurangerna använder sig ibland av en annan storlek, men den finns ju inte att köpa i vanliga mataffärer. Hoppas att du gillar pannacottan! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-09Det finns även Gelesocker Multi från Dansukker som går att använda för att göra pannnacotta om en inte vill ha gelatin i för att det ska vara vegetariskt eller för att det är lätt att misslyckas med det då. Med sockret blir det alltid perfekt!
Anna
2016-03-20Jättegod!!!
Annika
2014-08-21