Daimpannacotta

Bjud på en liten daimpannacotta till nyårsdesserten och imponera stort på dina gäster. Med få ingredienser och enkel tillagning är detta den perfekta efterrätten till nyår. Servera pannacottan med vispad grädde och bär. En lyxig och enkel dessert till nyårsafton helt enkelt.

Ingredienser
6 portioner
2 gelatinblad
1 vaniljstång
5 dl vispgrädde
200 g mjölkchoklad med daim
Topping
1 dubbeldaim
Till servering
ev vispad grädde
bär
Gör så här
00:05:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per portion exkl serveringsförslaget.
Energi2293 KJ / 548 kCal
Fett47 g
Salt0.39 g
Kolhydrater28 g
Protein5 g
Kommentarer
Kan man bytta ut gelstinblad till något som är vegitariskt?
Elin
2025-02-22Hej Elin! Det finns ju gelésocker men då blir nog väldigt sött. Du kan också använda agar-agar men då får du läsa på instruktionerna på förpackningen och se hur man gör. Annars kan du använda detta och hacka en dajm och blanda ner kanske? https://www.ica.se/recept/moccapannacotta-714029/ Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-02-24Hur länge håller pannacottan i kylskåp efter att den blivit tillagad?
Linnea
2025-02-19Hej Linnea! Jag skulle säga 4 dagar i kylskåp. Hoppas den smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-02-20Jättegod dessert👍
Marina
2025-02-02