Daimpannacotta
Bjud på en liten daimpannacotta till dessert och imponera stort på dina gäster. Med några få men goda ingredienser kokar du enkelt ihop denna efterrätt som ingen kan motstå. Servera pannacottan med vispad grädde och bär.
Ingredienser
6 portioner
2 gelatinblad
1 vaniljstång
5 dl vispgrädde
200 g mjölkchoklad med daim
Topping
1 dubbeldaim
Till servering
ev vispad grädde
bär
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2293 KJ / 548 kCal
Fett47 g
Salt0.39 g
Kolhydrater28 g
Protein5 g
Kommentarer
Kan man göra den vegetarisk med gelésocker istället och hur mycket isåfall ska man ha av gelésockret?
Manisha
2024-05-24Hej Manisha! Det är nog bättre att använda agar-agar i så fall. Med gelésocker blir det tokigt söt. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-05-27En succé!! Enkel göra och såå gott!
Elisabeth
2024-03-30Tyvärr för mycket choklad och för lite gelatin. Blev bara en lös chokladsmet.
Molly
2023-12-28