Daimpannacotta

Betyg 4.4 av 5.
283 personer har röstat
35
Daimpannacotta

Bjud på en liten daimpannacotta till dessert och imponera stort på dina gäster. Med några få men goda ingredienser kokar du enkelt ihop denna efterrätt som ingen kan motstå. Servera pannacottan med vispad grädde och bär.

Daimpannacotta

Ingredienser

6 portioner
2   gelatinblad
1   vaniljstång
5 dl  vispgrädde
200 g  mjölkchoklad med daim

Topping

1   dubbeldaim

Till servering

ev vispad grädde
bär

För alla

Läs noga innehållet på chokladen. Pannacottan är fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är beräknat per portion exkl serveringsförslaget.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
283 personer har röstat

Kommentarer

En succé!! Enkel göra och såå gott!

Elisabeth

2024-03-30

Tyvärr för mycket choklad och för lite gelatin. Blev bara en lös chokladsmet.

Molly

2023-12-28

Mycket god och lättlagad efterrätt!

Renee

2023-07-31

Näringsvärde per portion

Energi2293 KJ / 548 kCal
Fett47 g
Salt0.39 g
Kolhydrater28 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Daimfudge
Betyg 4.8 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clementinpannacotta
Betyg 4.4 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dumlepannacotta
Betyg 4.5 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärspannacotta
Betyg 4.4 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta med choklad och bär
Betyg 3 av 5.
411 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladbollar med oreo och polkagriskross
Betyg 4.7 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga