Bjud på en liten daimpannacotta till dessert och imponera stort på dina gäster. Med några få men goda ingredienser kokar du enkelt ihop denna efterrätt som ingen kan motstå. Servera pannacottan med vispad grädde och bär.
Läs noga innehållet på chokladen. Pannacottan är fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Näringsvärdet är beräknat per portion exkl serveringsförslaget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket god och lättlagad efterrätt!
Renee
2023-07-31Går det att använda laktosfri grädde?
Camilla
2023-07-06Hej Camilla! Ja, det går bra att använda laktosfri grädde. Det är bra att känna till att både mjölkchoklad med Daim och Daim innehåller laktos, om du ska servera den till någon som är laktosintolerant. 😊Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-07-07Himmelskt god å ALLTID en hit vid bjudningar! Alla blir alltid lika förvånade över att det är ett ICA-recept. Använder dock aldrig hela marabou-kakan, typ halva räcker gott å väl.
Ann-catherine
2023-05-14