Pannacotta

Klassiskt grundrecept på pannacotta, som är en underbart god efterrätt med lyxig känsla. Pannacottan, italienarnas klassiska efterrätt, får här en fin vaniljsmak från vaniljstången som kokas med grädden och den serveras allra helst med färska bär.

Gör så här
00:02:00
05:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl bär.
Energi2175 KJ / 519 kCal
Fett50 g
Salt0.1 g
Kolhydrater14 g
Protein5 g
Kommentarer
35 stOch filmen sedan så man verkligen förstår det pratiska. 5 stjärnor för den. Detta kommer att bli den bästa pannacottan ever. Jag sparar även Daim pannacottan. Daim-smaken gifter sig så bra mot eftersmaken av purjolök-och potatissoppa. Jag har fulla pärlandet med megastora Earlyrose potatisar. Palla om ni vill. Denna potatis skall spridas över Sverige...den är både fast och mjölig så det går göra både ugnstekt potatis och potatismos. Spara bara små sättpotatisar till mig Supergod*
Ann-sofie
Nu har jag lärt mig ngt nytt. Både fokusera mera så att jag såg det i tecten och. .. att lägga vaniljstången i koket av pannacottan. Ingenting får förfaras. Detta kommer att böi den godaste pannacottan ever...
Ann-sofie
Bästa receptet på pannacotta så god å perfekt konsistens ingen seg hinna blir de heller som en del kan få… så god med en rabarber och jordgubbs kompott 👌🏼
Linda