Med grädde, gelatinblad och en påse dumlekolor har du en populär efterrätt för både små och stora gäster. Den enda utmaningen med denna ljuvliga dumlepannacotta är att inte äta upp kolorna innan de hamnar i kastrullen.
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Kommentarer
Caroline
1/1/2021Vi gjorde detta till efterrätt nu på nyår, själva pannacotta blev supergod och den kommer vi göra fler gånger! 5 av 5 stjärnor!
Helene
11/15/2020Blev bjuden på detta, ljuvligt gott! Crème brûlée klass!
Redaktionen ICAse
11/16/2020Hej Helene! Vad kul att höra att du tyckte om det! ❤ Hälsningar Elina
Matthew
8/30/202015 minuter är perfekt för dumlechipsen. Vi såg en kommentar som rekommenderade halva tiden för chipsen, men de blev extremt klibbiga och svårt att äta. Vi gjorde om med 15 minuter och de var perfekt chipsiga!