Dumlepannacotta

24
4
Dumlepannacotta

Med grädde, gelatinblad och en påse dumlekolor har du en populär efterrätt för både små och stora gäster. Den enda utmaningen med denna ljuvliga dumlepannacotta är att inte äta upp kolorna innan de hamnar i kastrullen.

Skriv ut
Dumlepannacotta

Ingredienser

6 portioner
20
dumlekolor
2
gelatinblad
1
vaniljstång
5 dl
vispgrädde

Dumlechips

6
dumlekolor

Till servering

färska bär

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Caroline

1/1/2021

Vi gjorde detta till efterrätt nu på nyår, själva pannacotta blev supergod och den kommer vi göra fler gånger! 5 av 5 stjärnor!

Helene

11/15/2020

Blev bjuden på detta, ljuvligt gott! Crème brûlée klass!

Redaktionen ICAse

11/16/2020

Hej Helene! Vad kul att höra att du tyckte om det! ❤ Hälsningar Elina

Matthew

8/30/2020

15 minuter är perfekt för dumlechipsen. Vi såg en kommentar som rekommenderade halva tiden för chipsen, men de blev extremt klibbiga och svårt att äta. Vi gjorde om med 15 minuter och de var perfekt chipsiga!

Näringsvärde per portion

Energi 2064 KJ / 493 kCal
Fett 43 g
Salt 0.05 g
Kolhydrater 22 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept