Dumlepannacotta
Med grädde, gelatinblad och en påse dumlekolor har du en populär efterrätt för både små och stora gäster. Den enda utmaningen med denna ljuvliga dumlepannacotta är att inte äta upp kolorna innan de hamnar i kastrullen.
Ingredienser
6 portioner
20 dumlekolor
2 gelatinblad
1 vaniljstång
5 dl vispgrädde
Dumlechips
6 dumlekolor
Till servering
färska bär
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2064 KJ / 493 kCal
Fett43 g
Salt0.05 g
Kolhydrater22 g
Protein6 g
Kommentarer
Jag tänkte göra detta recept till helgen, jag bor i Skåne och har det rätt kallt, det borde väl gå att låta den stelna utomhus istället för i kylen?
Malin
2023-12-13Hej Malin! Ledsen för sent svar. Ang. förvaring beror det ju helt på hur kallt det är ute. Hoppas att resultatet blev bra. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-12-22Mina dumlechips blev brända efter 10 minuter. Gjorde nya ca 6 min som blev bra
Sofia
2021-12-31Så enkelt, gott och uppskattat!
Michelle
2021-11-07