Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

14
0
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Panerade stekta fiskfiléer som toppas med spännande kaprisfräs bestående av rödlök, syrligt äpple, kapris och persilja. Fisken och fräset serverat med potatis är en kombination som är fantastisk.

Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Ingredienser

4 portioner
500 g fiskfilé t ex abborre, sik eller gös
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 ägg
1 1/2 dl ströbröd
3 msk smör eller margarin

Kaprisfräs

1 rödlök
1 äpple
2 msk smör eller margarin
2 msk kapris
2 msk hackad persilja

Till servering

kokt potatis
sockerärtor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer