Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Panerade stekta fiskfiléer som toppas med spännande kaprisfräs bestående av rödlök, syrligt äpple, kapris och persilja. Fisken och fräset serverat med potatis är en kombination som är fantastisk.

Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Ingredienser

4 portioner
500 g fiskfilé t ex abborre, sik eller gös
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 ägg
1 1/2 dl ströbröd
3 msk smör eller margarin

Kaprisfräs

1 rödlök
1 äpple
2 msk smör eller margarin
2 msk kapris
2 msk hackad persilja

Till servering

kokt potatis
sockerärtor

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Pastramigös
Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helgrillad fisk
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad fiskfilé med kräftröra
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varmrökt fisk med syrade grönsaker
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad på halstrad fiskfilé & dressing
Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klockargårdens knaperstekta abborre
Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad