Tonfiskröra

Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
0
Tonfiskröra

Tonfiskröra passar till mycket, som tillbehör till smörgås, till bakad potatis eller varför inte till en fräsch sallad. Med bland annat sardeller, vitlök och kapris smaksätter du tonfiskröran som också innehåller krämig majonnäs.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1997

Tonfiskröra

Ingredienser

8 portioner
1   burk tonfisk i olja
3   sardeller
1   vitlöksklyfta
1 msk  kapris
1 msk  pressad citron
2 msk  majonnäs
2   röda paprikor
några kvistar persilja
2 msk  kapris
nymalen svartpeppar

Brödkrutonger

1 - 2   baguetter
olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskpasta med kapris & ägg
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfisknicoise
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tapas "Gilda"
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pan Con Anchoa
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad tonfisk med salsa romesco
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sallad nicoise
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga