Marinerade oliver

Betyg 2.7 av 5.
12 personer har röstat
0
Marinerade oliver

Marinerade oliver passar ypperligt som tillbehör, tapas eller till ditt buffébord. Med de stora smakerna i marinaden från sardeller, basilika och vinäger ser oliverna till att ta sin plats på bordet.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Marinerade oliver

Ingredienser

6 portioner
1   burk svarta oliver (à 240 g)
1   burk gröna oliver (à 240 g)
1   burk sardeller (à 56 g)
1   knippe basilika
1 msk  vinäger
1 dl  olja
1 krm  svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksmarinerade oliver och kapris
Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tapas "Gilda"
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pan Con Anchoa
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad Andaluz
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga