Denna vegetariska palsternacks- och broccoligratäng med solgul sås är en riktigt höjdarrätt. De förvällda grönsakerna tillagas i ugn täckt av riven ost och sås, som du ger färg och smak med hjälp av gurkmeja. Himmelskt gott!
Ingredienser
4 portioner
4
palsternackor
250
g
broccoli
2
dl
riven ost
Sås
1
vitlöksklyfta
1
msk
smör eller margarin
2
msk
vetemjöl
3
dl
mjölk
2
tsk
gurkmeja
1/2
tsk
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
6
4 st
Kommentarer
Evelina
2013-01-29
Jag förstår faktiskt inte hur det är meningen att detta ska bli 4 portioner? Åtminstone om detta är själva huvudnumret - det står ju att man ska servera med bröd. Det smakade helt okej, men kändes mest som ett tillbehör. Vi åt sallad med fetaost och bönor till så vi fick lite mer att mätta oss med.
Agneta
2011-01-14
Fantastislt gott och lättlagat! En höjdare!
Marianne
2006-09-18
Vansinnigt gott!!! TIPS: Blir ännu bättre om man byter ut mjölken mot creme fraiche.
Kommentarer
Evelina
2013-01-29Jag förstår faktiskt inte hur det är meningen att detta ska bli 4 portioner? Åtminstone om detta är själva huvudnumret - det står ju att man ska servera med bröd. Det smakade helt okej, men kändes mest som ett tillbehör. Vi åt sallad med fetaost och bönor till så vi fick lite mer att mätta oss med.
Agneta
2011-01-14Fantastislt gott och lättlagat! En höjdare!
Marianne
2006-09-18Vansinnigt gott!!! TIPS: Blir ännu bättre om man byter ut mjölken mot creme fraiche.