Porterbräserad märgpipa

Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
0
Porterbräserad märgpipa

Ett smakrikt recept på porterbräserad märgpipa. Du gör receptet av bland annat morötter, palsternackor, purjolök, porter, enbär och märgpipa. Servera köttet med en underbar sås av grädde och svartvinbärsgelé!

Porterbräserad märgpipa

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
2 morötter
2 palsternackor
1 purjolök
5 dl porter
10 enbär
2 lagerblad
1 köttbuljongtärning
ca 1 kg märgpipa

Sås

3 dl mellangrädde
2 msk svartvinbärsgelé
salt
peppar
majsstärkelse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mustig gryta på högrev
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mustig porterstek à la Levén
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oxrullader
Betyg 3.7 av 5.
125 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stormaktslåda
Betyg 3.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Aprikos- och ingefärsgryta
Betyg 3.3 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga