Mumsig och god påskpaj som du gör i långpannan. Pajen passar fint på buffébordet till högtider som exempelvis påsk, men naturligtvis alla andra tider på året också. Pajen fylls med färsk sparris, purjolök och spenat tillsammans med smakrik ost samt en god äggstanning.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, ost, mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per bit räknat på 8 port.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Skall inte pajskalet förgräddas ?
Karin elisabeth
2022-04-16jag vill gärna testa det här receptet men vill ha förslag på glutenfri pajdeg.
Pia
2022-04-12Jag bjöd den här pajen till en buffe och en av gästerna frågade efter receptet.
Rebecca
2021-04-04