Pain chocolat
Det här är en frasig lättbakad fikafavorit. Sätt guldkant med dessa härliga pain au chocolat på smördeg med chokladfyllning som toppas med flagad mandel. Mums!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013
Ingredienser
8 portioner
1 rulle kyld smördeg
100 g mörk choklad med apelsinsmak
1 ägg
50 g mandelflarn
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi996 KJ / 238 kCal
Fett16 g
Salt0.03 g
Kolhydrater19 g
Protein4 g
Kommentarer
Går dessa frysa in :)?
Louise
2020-05-07Hej Louise! De går bra att frysa men vi tycker att de är godast som nygräddade. De kan tappa frasigheten när man fryser. Du kan testa att värma dom lite lätt i ugnen efter de har tinat upp. ;) Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-05-08Bajs
Erica
2020-01-26Busenkelt och supergott!
Susanne
2017-01-02