Padrones med parmesandipp

Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Padrones med parmesandipp

Tapasfavoriten pimiento de padrón är små gröna paprikor och ett klassiskt inslag i det spanska köket. Här steks paprikorna i olja och serveras med en smakrik dipp gjord på crème fraiche och finriven parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Padrones med parmesandipp

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
2 dl finriven parmesan
1 krm svartpeppar
200 g pimiento de padron
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1231 KJ / 294 kCal
Fett27 g
Salt0.56 g
Kolhydrater4 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Pimiento de padrón - padrones
    Betyg 4.2 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kokosrostade pimientos de padrón
    Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad