Thailands nationalrätt nummer ett! För vem kan motstå smaken av solig semester på en paradisstrand som man lätt får associationer till från denna nudelrätt med räkor, ägg, jordnötter och lime. Böngroddar ger den extra crunch och citron piggt sting.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i ostronsåsen.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag provade att halvera mängden och hade egna groddade Mungbönor samt färdigskalade frysta räkor och vi tyckte det blev väldigt gott med bra smak.
Anette
2023-01-30Om man tror det här är restaurangkvalitet ska man nog prova att gå på en restaurang först. Smakade nästan ingenting och hälften av ingredienserna ska inte ens vara i en Pad Thai.
Klas
2022-10-04Smakar mycket gott väldigt nära restaurang kvalite. Hade nog för hög värme och äggröran blev mer omelette och blandade inte så väl med resten av rätterna när man mixade. Smaken var dock fantastisk!
Anthony
2022-04-01