Pad thai är en älskad klassiker från thairestaurangen, fylld av härliga smaker! Sötma, hetta, syrlighet och sälta i perfekt balans. Laga pad thai hemma med nudlar, kyckling, purjolök, böngroddar, morot och vitkål.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2019
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Johan
2022-02-09Innan jag lagar rätten - är det 1,5 dl (som det står i receptet) eller 1,5 msk (som några inlägg rekommenderar) ostronsås som gäller?
Redaktionen ICAse
2022-02-10Hej Johan! Det skiljer lite i smaken mellan olika märken, vissa ostronsåser är mycket saltare och mer ”koncentrerade” i smaken men vi har nu ändrat i receptet till 3/4 dl då vi tyckte det räckte. Lycka till! Hälsningar Michelle
Jonas
2022-02-05Ett mycket gott recept som ger ett bra resultat.
Victor
2022-02-03Ja det är helt klart något off med att ta 1,5 DL ostronsås 😅 Tror mer på 1,5 msk som flera skriver. ICA ni kanske kan provlaga och uppdatera receptet för att inte ödelägga fler måltider för folk? 🙏🤓
Redaktionen ICAse
2022-02-10Hej Victor! Vi har nu provlagat om receptet och justerat till 3/4 dl ostronsås. Men det skiljer mycket på sältan och koncentrationen mellan olika ostronsåser. Smaklig måltid! Hälsningar Michelle