På nyår ska man lyxa till det! Det gör du genom att tillaga denna möra oxfilé med krämigt tryffelsmör och en superb potatis- och jordärtskockskaka. Som tillbehör serverar du färgglada haricots verts och en fabulös portvinssky. Oemotståndligt gott!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2011
Oxfilé med tryffelsmör:
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Frästa haricots verts:
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Portvinssky:
Kontrollera noga innehållet i fonden och maizenaredningen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lollo
2022-11-30Receptet på potatiskakan fattas!!
Björn
2021-12-30Receptet på potatis och jorgärtskockaka fattas
Agnes
2021-01-19Gjorde detta till nyår och det blev succé! Jag dubblade receptet på portvinsskyn och tog 1,5dl vinäger istället för 2dl. Det blev ändå väldigt syrligt även fast den stod och kokade i princip hela dagen... Fick ta i massa smör och extra fond så blev den bra tillslut. Nästa gång kommer jag köra mer jordärtskockor i kakan då den smaken föll bort lite!