Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Här är ett lyxigt och festligt recept på oxfilé med apelsin- och peppartäcke där du penslar oxfilén med en härlig glaze av apelsin, chili, rosépeppar, svartpeppar och honung. Servera gärna med potatis- och rotfruktspytt samt tomat- och rödvinsragu.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Oxfilé med apelsin- & peppartäcke

Ingredienser

6 portioner
1 bit oxfilé (1 bit motsvarar 800-900 g)
2 msk smör eller margarin
2 krossade svartpepparkorn
1 vältvättad apelsin
1 finhackad röd chilifrukt
2 tsk rosépeppar
1 dl honung

Gör så här

00:02:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kryddstekt oxfilé med rödvinssky
    Betyg 4 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Helstekt oxfilé
    Betyg 4.1 av 5.213 personer har röstat
    Receptet har 37 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Helstekt pepparfilé
    Betyg 4 av 5.88 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Flamberad pepparbiff
    Betyg 3.3 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Oxfilé tournedos
    Betyg 4.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad