Oxfilé Café de Paris

Oxfilé Café de Paris som lagas till perfektion och serveras med rostad potatis och haricots verts.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2022

Ingredienser
4 portioner
Café de Paris-smör
150 g rumstempererat smör
1 riven vitlöksklyfta
1/2 dl hackad persilja
1/2 msk torkad dragon
1 msk dijonsenap
1 krm cayennepeppar
1 tsk worcestershiresås
1 msk tomatpuré
1 msk konjak (eller se tips)
1 krm salt
Potatis
1 kg fast potatis
2 msk olja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Oxfilé
600 g oxfilé (gärna mittbit)
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
2 tsk olja
2 msk smör
Haricos verts
150 g haricots verts (bönor)
1 msk olja
Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3688 KJ / 882 kCal
Fett60 g
Salt4 g
Kolhydrater44 g
Protein38 g
Kommentarer
9 stSuper!!
Maria
Så gott! Vi har lagat det flera gånger.
Sandra
Mycket gott!
Jonas
Det blev en hit på nyårsmiddagen! Så gott! Köttet var mört och café de Paris-smöret tillsammans med allt funkade mycket bra.
Tina
Jättegod
Gun-britt
Hej! Nja…. Lagar inte dyr oxfilé på detta sätt igen. Vill inte rekommendera detta recept till andra.
Christina
Det står att det innehåller gluten, men det gör det väl inte? Var är det gluten?
Klara
Hej Klara! Det är Worcestershiresås som innehåller gluten. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Jättegott!
Sandra
Supergott recept! Vi stekte bönorna tillsammans med lite rödlök i kryddsmöret. Blev hur bra som helst.
Eva