Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong
![Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17362/cf_259/oxbringa_med_rotfrukter_i_asiatisk_buljong.jpg)
Servera dina gäster en middag med fenomenala smaker från saftig oxbringa, spröda rotfrukter och en intensiv asiatisk buljong med inslag av ingefära, citrongräs och schalottenlök.
![Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17362/cf_259/oxbringa_med_rotfrukter_i_asiatisk_buljong.jpg)
Ingredienser
4 portioner
700 g rimmad oxbringa
2 msk färsk ingefära
3 schalottenlökar
1 citrongräs
1 msk olivolja
1 l kycklingbuljong (vatten och kycklingfond)
200 g morötter
200 g palsternacka
200 g kålrot
För alla
Läs noga ingredienserna på buljongtärningen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Tips
Lyxa till det genom att lägga rotfrukter och kött snyggt i en djup tallrik och servera buljongen vid sidan av i en kanna och slå den över när gästerna satt sig till bords, snyggt!
Har du lagat receptet?
Kommentarer