Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong

Servera dina gäster en middag med fenomenala smaker från saftig oxbringa, spröda rotfrukter och en intensiv asiatisk buljong med inslag av ingefära, citrongräs och schalottenlök.

Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong

Ingredienser

4 portioner
700 g  rimmad oxbringa
2 msk  färsk ingefära
3   schalottenlökar
1   citrongräs
1 msk  olivolja
1 l  kycklingbuljong (vatten och kycklingfond)
200 g  morötter
200 g  palsternacka
200 g  kålrot

För alla

Läs noga ingredienserna på buljongtärningen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Lyxa till det genom att lägga rotfrukter och kött snyggt i en djup tallrik och servera buljongen vid sidan av i en kanna och slå den över när gästerna satt sig till bords, snyggt!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Att koka oxbringa
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokoscurry med rotfrukter
Betyg 3.2 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ingefärspicklad kålrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Finsk kålrotslåda
Betyg 4.3 av 5.
136 personer har röstat
Över 60 min att tillaga