Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong

Servera dina gäster en middag med fenomenala smaker från saftig oxbringa, spröda rotfrukter och en intensiv asiatisk buljong med inslag av ingefära, citrongräs och schalottenlök.

Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong

Ingredienser

4 portioner
700 g  rimmad oxbringa
2 msk  färsk ingefära
3   schalottenlökar
1   citrongräs
1 msk  olivolja
1 l  kycklingbuljong (vatten och kycklingfond)
200 g  morötter
200 g  palsternacka
200 g  kålrot

För alla

Läs noga ingredienserna på buljongtärningen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Lyxa till det genom att lägga rotfrukter och kött snyggt i en djup tallrik och servera buljongen vid sidan av i en kanna och slå den över när gästerna satt sig till bords, snyggt!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Att koka oxbringa
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokoscurry med rotfrukter
Betyg 3.2 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Finsk kålrotslåda
Betyg 4.3 av 5.
137 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga