Oxbringa med bukettblomkål

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Oxbringa med bukettblomkål

Oxbringa är kanske inget som hör till de vanligaste vardagsrätterna? Men den passar utmärkt ihop med bukettblomkål, kokt potatis och en gräddig sås med smak av pepparrot och gräslök och blir därför en väldigt trevlig rätt att piffa upp en vardag med.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2021

Oxbringa med bukettblomkål

Ingredienser

2 portioner
450 g potatis
160 g blomkål (gärna bukettblomkål)
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 tsk majsstärkelse
1 tsk riven pepparrot
1 förp kokt oxbringa sous vide (à 350 g)
1/2 förp färsk gräslök (à 20 g)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3259 KJ / 778 kCal
Fett46 g
Salt8 g
Kolhydrater49 g
Protein41 g

Testa liknande recept

Delisandwich med rostbiff och coleslaw
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Rimmad oxbringa med sötpotatis
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Rökt laxsida med fänkål, citron och blomkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga