Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Delisandwich med rostbiff och coleslaw

En lyxig sandwich med rostbiff och coleslaw som gör den extra god och matig. Perfekt till helglunchen eller hemmabrunchen. Låt gärna coleslawn stå och dra sig en stund så blir den extra krämig.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla ingredienserna till coleslawen och rör ihop dressingen.
  2. Bred ut coleslaw på fyra skivor bröd, därefter rostbiff, ost, dressing och resterande brödskivor.
  3. Servera med en grönsallad.

För alla

Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil eller creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost. Byt ut gräddfil/creme fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja).

Recept från Lantmännen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 skivor bröd
  • 12 skivor rostbiff (kokt, rimmad)
  • oxbringa eller pastrami
  • 4 skivor grevéost (kan uteslutas)
Coleslaw
  • 1/4 strimlad vitkålshuvud
  • 1 liten riven morot
  • 1/2 strimlad rödlök
  • 1/2 dl majonnäs (gärna hemgjord)
  • 1/2 dl gräddfil eller crème fraiche
  • salt, socker och svartpeppar efter smak
Rysk dressing
  • 1/2 dl majonnäs (gärna hemgjord)
  • 1 msk chilisås eller ketchup
  • 1 tsk riven pepparrot (färsk eller från tub)
  • 1 msk finhackad rödlök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1888 kJ / 451 kCal