Oststuvad risoni med kassler och ärtor

Oststuvad risoni kan man nästan kalla ”snabb-risotto”, en genväg där risoni-pastan hjälper till att få maten snabbt på bordet. Snabbstekt kassler passar utmärkt till. Toppa med söta gröna små ärtor. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2025

Ingredienser
4 portioner
Oststuvad risoni
4 dl risoni
2 dl mjölk
150 g riven ost
salt
peppar
ca 600 g kassler
1 msk smör eller margarin
250 g gröna ärtor
Gör så här
00:09:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2661 KJ / 636 kCal
Fett18.8 g
Salt8.2 g
Kolhydrater59.3 g
Protein53.7 g
Kommentarer
Lät kasslern fräsa med hackad vitlök. Lite curry i stuvningen. Smaskens.
Peter
2025-02-28Mindre god rätt
Janet
2025-02-24Snabb och lyxig vardagsmat. Slängde i en tärning svampbuljong som fick koka med mjölken, jätte gott!
Micaela
2025-02-24