Krämig kassler med mango och ingefära

Ugnslagad krämig kassler serverat med ris är enkelt och gott. Kasslern blandar du med smaker från mango, dijonsenap och ingefära innan den krämiga grädden tillsätts. Den smakrika senapen bryter fint av mot den söta mangon.

Ingredienser
4 portioner
3 dl ris (gärna långkornigt)
2 dl frysta, gröna ärtor
ca 500 g kassler i skivor
1 rödlök
1 paket frysta, tinade mango i tärningar (à 250 g)
2 dl vispgrädde
2 tsk dijonsenap
1 - 1 1/2 msk färskriven ingefära
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1/2 kruka hackad persilja
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Rekommenderas starkt, enkelt, smidigt och väldigt gott :)
Helene
2022-04-01Jättegott! Vi åt potatis till detta, så som receptet var utformat från början. Och en sallad med majs, ärtor och isbergssallad kryddad med lite "italienska örter" från frysdisken. Enkelt & bekvämt, kommer att laga detta igen!
Christina
2011-01-14