Ostravioli med chilistekta grönsaker

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ostravioli med chilistekta grönsaker

Ravioli fylld av ost serverar du till middag samman med grönsaker stekta i chili - en snabblagad pastarätt med lite sting. Grönsakerna består av strimlad vitkål, squash och spansk peppar som tillsammans med grädden får en lenare smak.

Ostravioli med chilistekta grönsaker

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk, ostfylld ravioli
1 röd spansk peppar
300 g vitkål
1 squash
1 msk olja
1 tsk salt
1 - 1 1/2 pressade vitlöksklyftor
1 dl laga lätt grädde (5% fett)

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • En vardagsfavorit när fantasin tryter. Väldigt gott med färsk vitkål i, när det är säsong för det.

    Emma

  • Gott och snabblagat, slätbladig persilja som tilläggsingrediens passar jättebra.

    Agneta

Näringsvärde per portion

Energi2425 KJ / 582 kCal
Fett18.7 g

Testa liknande recept

  • Ravioli med grönsakssås
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig ravioli med bresaola
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitkålspanna med korv och tomat
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw, grundrecept
    Betyg 2.5 av 5.159 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Surkål - syrad vitkål
    Betyg 4.4 av 5.100 personer har röstat
    Receptet har 22 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Syltad kål
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad