En aptitretande middagsmåltid som passar de flesta i hemmet. Den matiga skinkschnitzeln bryns i en stekpanna och tillagas sedan i ugnen, tillsammans med ett smarrigt lager av crème fraiche, riven ost, dragon och peppar. Servera den färdiga schnitzeln med nykokt ris och krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2014
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd matfett och crème fraiche utan laktos.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott. Hade 8-9 min i ugnen efter jag förstekte den. Gott med dragon på osten som vi valde västerbottenost. Satt som en ”smäck”
Marianne
2022-02-09Blev en mycket god smak. Men tyckte bara 6 min i ugn var lite för kort tid. Eftersom man bara skulle bryna. Fick lägga på minst 9 min. Men gjorde lite mer än 600gr kött. Drogonen gjorde susen! Hade egenmalda kryddor som passar till allt!
Johan
2021-07-31Snabbt och enkelt och riktigt gott. Ersatte dragonen med lite andra kryddor jag tycker är godare
Ebba
2019-11-18