Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN |

Ostfyllda skinktorn

Ostfyllda skinktorn till middag mättar många hungriga magar! Den här maträtten gör du snabbt och enkelt i ugnen. Lägg skinkan i en ugnssäker form och bred på cottage cheese över skivorna innan du lägger på tomat och resten av skinkan. Passa på och strimla salladen och koka riset. Vips så är det klart!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 44, 2015
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Skär skinkan i 8 skivor. Skiva tomaterna.
  4. Lägg fyra skivor skinka i en ugnssäker form. Fördela cottage cheese på skivorna, lägg på tomat och täck med resten av skinkskivorna och tryck ihop. Sätt in formen mitt i ugnen ca 15 minuter.  
  5. Strimla salladen.
  6. Servera skinktornen med riset och salladen.

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri cottage cheese.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port ris
  • 500 g skinka (i bit)
  • 3 tomater
  • 250 g cottage cheese (grillad paprika)
  • 1/2 cosmopolitansallad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1943 kJ / 464 kCal