Ostfylld portabella med risotto

Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ostfylld portabella med risotto

En saftig och krämig parmesanrisotto med ost- och parmafyllda portabellosvampar. Du steker svamparna tills de fått fin färg och osten smält. Servera dina krämiga svampar med krispig rosésallad.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Ostfylld portabella med risotto

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
3 dl avorioris
2 1/2 msk olivolja
5 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
1 dl vitt vin
50 g smör
50 g riven färsk parmesan (50 g motsvarar ca 1 1/2 dl)
salt
peppar
8 medelstora portabellosvampar
4 skivor parmaskinka
200 g mozzarella
1 dl basilikablad
olivolja till pensling
1 rosésalladshuvud
1 dl hyvlad parmesan till servering

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lök- och dragonfylld portabello med lins- och tomatsallad
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spännande svampburgare
Betyg 3.2 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Portabello grilled cheese
Betyg 4.4 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad portabello med två sorters lök
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Filé med basilika- och parmesanpotatis med citrongräddsås
Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad