Små, goda brödbullar bakade med vetemjöl, olivolja och lagrad ost. Med ett täcke av gratinerad ost ovanpå får frallorna härlig färg, knaprig konsistens och ännu godare smak. Kan serveras med en ostskiva, men det är inget måste.
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk eller vatten.
Gör äggfri: uteslut ägg och pensla med mjölk eller vatten istället.
Receptet är uppdaterat nov 2020.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så goda ostfrallor ! Har dubblat receptet.
Monica
2023-04-13Måste det vara olivolja eller kan man ha annan olja? Som typ rapsolja
Maria
2023-02-13Hej Maria! Det går bra att baka brödet även med rapsolja. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-02-14Mycket bra recept! Snålar inte med osten!
Jan-ove
2022-11-24