Dessa morotsbröd är riktigt saftiga och supergoda. Riv morötter fint på ett rivjärn och rör ner i degen, det ger en fin saftighet och en fantastisk färg till brödet. För bästa resultat använd gärna vetemjöl special då blir frallorna så där skönt fluffiga men ändå med bra tuggmotstånd. Lycka till med bakningen!
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat per st och på torrvikten på brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bytte ut vattnet mot 50/50 mjölk och fil. Satte två tsk honung, lite rosmarin. Blev supergott.
Eleonor
2023-03-24Jättegoda och väldigt enkla att göra. Jag gör dem också på mjölk vilket ger ett saftigt och mjukt bröd. Jag brukar också ha i en matsked flytande honung. Går bra att frysa och värma upp. Alltid uppskattade hemma.
Karolina
2022-12-01Fantastiskt goda!! Hade i äpple och morot samt att jag tog mjöl som jag hade hemma dvs dinkel, råg och vete - blev toppen :)
Harena
2022-10-24