Smarriga frallor med röda linser, gjorda på en deg som kalljäst över natten. Att kalljäsa över natten är världens bästa sätt att få nybakta frukostfrallor. Lägg linserna i blöt samtidigt som du blandar degen på kvällen.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2019
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat på torrvikten och per fralla.
Kommentarer
Fia
2022-01-20Detta receptet låter spännande men min pojkvän är allergisk mot vallmofrö. Vad passar bra att använda istället?
Ann-marie
2021-02-27Själp upp degen?! Man fick ju hälla ut den! 😆 Och jag behövde inte dra ut den. Den rann ut så fint så. Svårt att vika den dubbel dock. Ska bli spännande att se resultatet... Gjorde bara 24 st. Det där med att dela degar i udda antal bitar.... 😉
Kajsa
2021-02-17Har bakat de här många gånger, älskar!