Smarriga frallor med röda linser, gjorda på en deg som kalljäst över natten. Att kalljäsa över natten är världens bästa sätt att få nybakta frukostfrallor. Lägg linserna i blöt samtidigt som du blandar degen på kvällen.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat på torrvikten och per fralla.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjort dessa frallor så många gånger nu och blir lika goda varje gång! Mumsi mums
Jessica
2022-08-23Detta receptet låter spännande men min pojkvän är allergisk mot vallmofrö. Vad passar bra att använda istället?
Fia
2022-01-20Själp upp degen?! Man fick ju hälla ut den! 😆 Och jag behövde inte dra ut den. Den rann ut så fint så. Svårt att vika den dubbel dock. Ska bli spännande att se resultatet... Gjorde bara 24 st. Det där med att dela degar i udda antal bitar.... 😉
Ann-marie
2021-02-27