Jättegoda, hembakade hamburgerbröd med havregryn som bidrar med fibrer, lite extra nyttiga helt enkelt. Hamburgerbröden är bakade på hälften vetemjöl, hälften dinkelmjöl och den försiktiga sötman kommer från honung. Sprinklade med sesamfrön.
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Görild
6/2/2020Kan man ha torrjäst istället?
Redaktionen ICAse
6/4/2020Hej Görild! Ja du kan byta till torrjäst. Följ instruktionen på torrjästförpackningen när och hur du tillsätter jästen. Hälsningar Ulrika
Malin
2/5/2019Kan man använda vanligt vetemjöl istället för special?
Redaktionen ICAse
2/8/2019Hej Malin! Bröden kan bli lite mindre och inte lika luftiga, då vanligt vetemjöl har annorlunda gluten. Men prova gärna och återkoppla! Hälsningar Michelle
Maria
8/31/2017Mycket saftiga, goda och snygga hamburgerbröd. Tog lite mindre vetemjöl än vad som står i receptet.