Jättegoda, hembakade hamburgerbröd med havregryn som bidrar med fibrer, lite extra nyttiga helt enkelt. Hamburgerbröden är bakade på hälften vetemjöl, hälften dinkelmjöl och den försiktiga sötman kommer från honung. Sprinklade med sesamfrön.
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Beatrice
2021-03-10Gott och bra recept. Kan det stämma med ca 265kcal per bröd?
Ella
2021-01-22Hela familjen gav dem högsta betyg. De var jättegoda men det blev väldigt stora bröd. Använde vallmofrö uppepå istället för sesamfrö och det blev bra.
Görild
2020-06-02Kan man ha torrjäst istället?
Redaktionen ICAse
2020-06-04Hej Görild! Ja du kan byta till torrjäst. Följ instruktionen på torrjästförpackningen när och hur du tillsätter jästen. Hälsningar Ulrika