Ostbollar med grönkål

Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Ostbollar med grönkål

Dessa supersnabba färskostbollar rullar du enkelt ihop med en blandning av riven prästost, färskost och lite peppar. Sätt färg och extra smak på ostbollarna med smulade grönkålschips. Servera till glögg och pepparkakor.

Ostbollar med grönkål

Ingredienser

15 st
100 g  naturell färskost
150 g  riven prästost (gärna Allerum)
1 krm  nymald svartpeppar
1 dl  grönkålschips (se länk under steg 2)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.

Näringsvärdet är beräknat per ostboll på 15 st.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi327 KJ / 78 kCal
Fett6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater1 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Färskostpepparkakor med karamell och choklad
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Daimcheesecake
Betyg 4.3 av 5.
105 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snittar på kavring med prästostkräm och räkor
Betyg 3.4 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannkakor med frukt och färskost
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Oreo spökbollar
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelfärskost med grönpeppar
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga