Färskostpepparkakor med karamell och choklad

7
2
Färskostpepparkakor med karamell och choklad

Köp färdiga pepparkakor och fyll dem med färskost och dulce de leche. Doppa i härlig smält choklad och servera under jubel! Perfekt till julens alla mingel och fikastunder.

Färskostpepparkakor med karamell och choklad

Ingredienser

12 st
100 g mörk choklad
25 g smör
24 pepparkakor
200 g färskost (av cream cheese-typ)
1 burk dulce de leche (à 397 g)

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.

Recept och bild i samarbete med Philadelphia.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Emma

2018-12-10

Blev äckligt sött. Och mjuka.

Johan

2017-12-25

Vi gjorde dessa några timmar innan gästerna kom och på den tiden hann pepparkakorna bli rejält mjuka och "svampiga".