Ost- och polentafyllda paprikor

2
0
Ost- och polentafyllda paprikor

Spektakulära paprikor att bjuda dina vänner på. Paprikahalvorna kokas och fylls med polenta, tomater och basilika och täcks av ett krämigt osttäcke. Du serverar paprikorna med parmaskinka och rucolasallad för att få en fulländad förrätt.

Ost- och polentafyllda paprikor

Ingredienser

4 portioner
4 röda paprikor
5 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 dl polenta
1 dl färskriven parmesan
1/2 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
8 marinerade soltorkade tomater
2 msk hackad basilika
125 g mozzarella
8 svarta oliver med kärnor

Gör så här

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2140 KJ / 510 kCal
Fett 21 g
Läs mer om näringsvärden