Ost- och polentafyllda paprikor

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Ost- och polentafyllda paprikor

Spektakulära paprikor att bjuda dina vänner på. Paprikahalvorna kokas och fylls med polenta, tomater och basilika och täcks av ett krämigt osttäcke. Du serverar paprikorna med parmaskinka och rucolasallad för att få en fulländad förrätt.

Ost- och polentafyllda paprikor

Ingredienser

4 portioner
4   röda paprikor
5 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 dl  polenta
1 dl  färskriven parmesan
1/2 tsk  salt
1 krm  mald vitpeppar
8   marinerade soltorkade tomater
2 msk  hackad basilika
125 g  mozzarella
8   svarta oliver med kärnor

Gör så här

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2140 KJ / 510 kCal
Fett21 g

Testa liknande recept

Mozzarellafylld kotlett med tomatsås
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dessertspett med tre ostar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Pasta med korv, tomater, oliver och mozzarella
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ianns kycklingrulader med parmaskinka
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tomatsallad med mozzarellaost
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga